Youtube kanal

YouTube-logo-full color

Promo - spotovi

Promo film

Promo filmovi i reklame. Reklame na televiziji su jako skupe a kroz internet reklamu možete postići gotovo jednak uspjeh i dospjeti do svoje ciljane publike sa zanimljivim promo filmom firme. U promo filmovima koje radimo uz naratora i glazbu prikazujemo ukratko s čime se vaša firma bavi i na koji način obavljate posao. Naš zadatak je da film bude jasan, direktan i zanimljiv ciljanoj publici kojoj se obraćate. Sa scenarističkim iskustvom i kvalitetom slike te trudom koji ulažemo u svaki projekt zajedno sa vama osmislit ćemo i realizirati promo film koji zadovoljava vaše zahtjeve po vrlo povoljnoj cijeni. Kako je teško odrediti cijenu dok se ne napravi plan jer težina snimanja promo filma ovisi o mnogo faktora pa predlažemo da nas kontaktirate (Gero: 092-26 888 37) i da se uvjerite u naše reference, ozbiljan pristup te posvećenost vašim potrebama. 

 kubus

Untitled promet2

 

 

 

 

 

 

 

 

 Untitled pivnica

 

 

 

 

 

 

 

 

Zvona & Papageno band 

 

Kada pripremate svadbu, rođendan, krstitke ili drugu svečanost i želite dinamičan video koji čete rado gledati i godinama poslje zovite nas s povjerenjem. Možemo ponuditi nekoliko verzija koje će zadovoljiti svačiji džep i očekivanja. Raspon cijena se kreće od 1000kn za snimanje i fotografiranje, ovisno o broju vaših želja i angažmanu snimatelja i fotografa. Kontakt: (Gero: 092-2688837) 

Ukoliko želite da vam osmislimo scenarij spota, te snimamo na raznim lokacijama uz razne efekte, šminku, kostimografiju i scenografiju potrebno je i volimo se dogovarati izravno sa izvođačem. Kontakt: (Gero: 092-2688837)

 Coveri Innes

Untitled innes

 

 

 

 

 Untitled innes 1

 

 

 

 Untitled innes 3

 

 

  

 Untitled innes 4

 

 

 

Untitled innes 5

 

 

 

 

 

 

 

Sponzori

sponzori

logo iq 2

logo iq 2

Please publish modules in offcanvas position.